Sikringsanlæg, opsætn. af adresserbare AIA anlæg

Kursuspris
AMU: DKK 1.108,00
Fuld pris: DKK 4.186,00
Info om fag
Fagnummer: 44042 Sikringsanlæg, opsæt.af signal og datatransmission Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 124,00 Uden for målgruppe: DKK 906,15

Målgruppe: Personer med en eltekniske baggrund som f.eks. elektrikere og elmontører som arbejder i virksomheder, der forestår rådgivning, salg, installation og vedligehold af tyverialarmanlæg.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt anvende, idriftsætte og fejlfinde på udstyr til signaltransmission på sikringsanlæg og kan installere gængse standardbus­typer. Deltageren opnår kendskab til de forskellige former for signal- og datatransmission samt netværkstopologi. Deltageren har ligeledes kendskab til signaltransmission med ID og andre sikkerhedsforanstaltninger, der bliver benyttet mellem sikringsanlæg og kontrolcentraler.

Fagnummer: 44046 Sikringsanlæg, opsætn. af adresserbare AIA anlæg Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 496,00 Uden for målgruppe: DKK 2.964,60

Målgruppe: Personer med en elteknisk baggrund som fx elektrikere og elmontører som arbejder i virksomheder, der forestår rådgivning, salg, installation og vedligehold af tyverialarmanlæg.

Beskrivelse: Deltageren kan selvstændigt projektere, installere, programmere, konfigurere og udføre service på et adresserbart AIA-anlæg samt udfærdige dokumentation i henhold til gældende regler. Deltageren kan ligeledes instruere slutbrugeren i korrekt brug.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!