Sundere måltider til patienter/borgere

Kursuspris

AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.019,20

Hold

Fagnummer: 40037 Sundere måltider til patienter/borgere Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.009,20

Målgruppe: Arbejdsmarked uddannelsen retter sig mod medarbejdere (Faglærte/ ikke faglærte) der beskæftiger sig med madfremstilling i institutionskøkkener, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende principperne bag ”Nøglehullet på spisesteder” til at udvikle og fremstille ernæringsrigtige måltider og retter til patienter/borgere, der lever op til kriterierne for tildeling af Nøglehulsmærket. Deltageren kan udvikle og tilberede måltider ud fra råvarernes sæson og deres sensoriske og ernæringsmæssige kvalitet, således at maden lever op til kravene i “Nøglehullet på spisesteder”. Deltageren kan ved hjælp af relevante, ernæringsfaglige redskaber anrette maden, således at den ser indbydende ud og lever op til specifikke diætanvisninger gældende for patienter/borgere indenfor normalkostområdet. Deltageren kan rådgive kolleger og patienter/borgere i forhold til sammensætningen og tilberedningen af enkeltmåltider, således at disse lever op til kravene i ”Nøglehullet på spisesteder“. Deltageren har kendskab til forskellige kvalitetssikringsmetoder, der kan anvendes til sikring af madens ernæringsmæssige kvalitet.  

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!