Switch Mode Power Supply: teknikker og koblinger

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.819,90
Info om fag
Fagnummer: 43776 Switch Mode Power Supply: teknikker og koblinger Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.819,90

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsarbejde på switch mode power supplies. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til forstærkerteknik, transducere samt teknikker og principper inden for analoge og switch mode power supplies.

Beskrivelse: Deltageren kan, i forbindelse med test og fejlfinding, måle på og kontrollere kredsløbsfunktionen i en switch mode power supply (SMPS), byggende på koblingerne Feed-forward eller Step-down. Derudover kan deltageren ud fra et diagram vurdere, om der anvendes primær eller sekundær switched kobling.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om fordele og ulemper ved primær eller sekundær switched koblinger, hvilke specielle krav, der stilles til komponenterne i en SMPS (fx Powertransistoren som switch), formålet med en Power Factor Regulator, diagrammet for en typisk integreret kobling samt de komponenter og kredsløb, der har til formål at reducere støjudstrålingen.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!