Switch Mode Power Supply: teknikker og teknologier

Kursuspris
AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.619,85
Info om fag
Fagnummer: 43773 Switch Mode Power Supply: teknikker og teknologier Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.619,85

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til faglærte inden for elektronikområdet, eks. elektronikfagteknikere, radio-tv-fagteknikere og andre inden for AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, der skal eller ønsker at arbejde med reparationsarbejde på switch mode power supplies. Det anbefales, at deltageren inden kursusstart har et grundlæggende kendskab til forstærkerteknik, transducere samt analoge power supplies teknikker og principper.

Beskrivelse: Deltageren kan, gennem måling på strøm- og spændingsforløb, kontrollere de enkelte funktioner i en switch mode power supply af henholdsvis Feed-forward og Step-down typen.
Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om switch mode power supplies byggende på koblingstyperne Feed-forward og Step-down med tilhørende blok-funktioner som ensretter og filter, Switch (transistor), transformator, driver, føler, reference, comparator og strømbegrænser samt forskellene på pulsbredde- og frekvensmodulation.
Deltageren kan endvidere beregne på virkningsgraden i en switch mode power supply.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!