Systematisk vedligehold på automatiske maskiner

Kursuspris
AMU: DKK 620,00
Fuld pris: DKK 3.430,75
Info om fag
Fagnummer: 44659 Systematisk vedligehold på automatiske maskiner Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 620,00 Uden for målgruppe: DKK 3.650,75

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling samt personer der er beskæftiget med produktionsplanlægning og vedligeholdsplanlægning.  

Beskrivelse: Deltageren opnår viden om hovedelementerne i vedligeholdssystemer og edb-styrede vedligeholdssystemer, og kan foretage dataopsamling til brug for rapportering, historik og til kvalitetsstyringssystemer i forbindelse med vedligehold. Deltageren kender til fejludvikling, Overall Equipment Effectivity  (OEE) og samspillet mellem produktionen og reparatørerne samt de grundlæggende elementer i vedligeholdelsesprogrammer, herunder et-punktslektioner. Deltageren kan styre/kontrollere vedligeholdelsesarbejdet.

Deltageren kan anvende elementer af de hyppigst forekommende vedligeholdssystemer, enkle tilstandskontrolmetoder, samt anvende metoder til vedligeholdelse af anlægsdokumentation, og kan medvirke ved udvælgelse og afprøvning af et mindre vedligeholdelsesprogram, samt assistere ved indførelsen af systematisk vedligehold.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!