Tekniske Installationer - Kundeservice og salg

Kursuspris
AMU: DKK 248,00
Fuld pris: DKK 1.360,00
Info om fag
Fagnummer: 48991 Tekniske Installationer - Kundeservice og salg Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 248,00 Uden for målgruppe: DKK 1.360,00

Målgruppe: Uddannelsen retter sig mod faglærte elektrikere og vvs-energiuddannede eller personer med lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for kundeservice og salg.

Beskrivelse: Efter kurset kan deltageren yde kundeservice i form af målrettet kommunikation og vejledning om tekniske løsninger. Det betyder:
Deltageren har viden om metoder for god kommunikation og vejleder kunden i forbindelse med udførelse og aflevering af tekniske installationer.
Med baggrund i sin tekniske viden udfører deltageren grundige observationer af de tekniske installationer i kundens bygning. Via dialog med kunden og kendskab til kundens tekniske installationer sikrer deltageren, at kunden får tilbudt den rette løsning og skaber samtidig mulighed for yderligere salg.
Deltageren foreslår ændringer, der forbedrer kundens tekniske løsninger og installationer videst muligt i forhold til økonomi, energiforbrug, sikkerhed og brugervenlighed.
Deltageren foretager systematisk teknisk informationssøgning og formidler resultaterne klart og præcist til såvel kolleger som kunder.
Deltageren kommunikerer med andre aktører og vejleder dem om opgaverne med henblik på at sikre de bedste tekniske løsninger for kunden.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!