Transport af mælk og mejeriprodukter

Kursuspris

AMU: DKK 354,00
Fuld pris: DKK 3.011,30

Hold

Fagnummer: 40715 Transport af mælk og mejeriprodukter Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 354,00 Uden for målgruppe: DKK 3.011,30

Målgruppe: Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere og selvstændige vognmænd.

Beskrivelse: Deltageren kan, på baggrund af kendskab til mælkens mikrobiologiske sammensætning, målemetoder og værdier, produkttyper og produktionsforhold i mejeribruget og transporternes sociale- og økonomiske kontekst, udføre transportopgaver forbundet med indvejning og distribution af mælk, således at principperne i HACCP, ISO og egenkontrol efterleves.
Arbejdet omfatter kørsel, logistikstyring, kontrol med kølekæden, personlig hygiejne samt håndtering af forsendelses- og returemballage. I arbejdet indgår kommunikation med kunder samt sikkerhedsmæssige forhold, der imødekommer principperne for et hensigtsmæssigt fysisk og psykisk arbejdsmiljø for chauffører.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!