Tværfaglig restaurering af bindingsværk

Kursuspris
AMU: DKK 1.240,00
Fuld pris: DKK 8.219,50
Info om fag
Fagnummer: 47814 Tværfaglig restaurering af bindingsværk Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.240,00 Uden for målgruppe: DKK 8.219,50

Målgruppe: Den primære målgruppe er bygningshåndværkere fra træfag, murerfag og malerfag og andre, der har eller søger beskæftigelse inden for området.

Beskrivelse: Deltageren kan med udgangspunkt i forståelse for de særlige kvaliteter og værdier, der er i historiske og bevaringsværdige bygninger af bindingsværk, vurdere og medvirke til restaurering af denne type bygninger. Deltagerne kan med respekt for materialer, byggestil, egnspræg og teknikker medvirke til vedligeholdelse og bevaring af historiske bindingsværksbygninger. Desuden kan deltagerne med baggrund i viden om byggeskik, bygningsreglement, fredningsbestemmelser og øvrige lovgivning og bestemmelser udføre restaurering af bindingsværk sammen med andre håndværkergrupper. Deltagerne har således indsigt i praktiske løsninger og valg af egnede materialer og metoder, så restaurering af bindingsværket bliver optimal gennem samarbejde mellem flere fag. På denne baggrund kan deltagerne vejlede bygherrer om løsninger til at bevare historiske bindingsværkshuse og sikre deres bevaringsværdier.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!