Værktøjer i træindustri

Kursuspris

AMU: DKK 372,00
Fuld pris: DKK 2.126,15

Hold

Fagnummer: 44357 Værktøjer i træindustri Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 372,00 Uden for målgruppe: DKK 2.126,15

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU- uddannelser

Beskrivelse: Deltageren kan montere og afprøve faste tapværktøjer, skifte vendeplatter og bagplatter på profilværktøjer med rygfortanding, herunder tilspænding i henhold til gældende brugervejledning for det enkelte værktøj og kan udføre daglig vedligeholdelse.

Deltageren kan udskifte, rengøre knive i afretter og høvlemaskiner samt montere spånbryder korrekt og justere ind- og udføringsborde i forhold til skærecirkel på rundkutteren samt justere tilbageslagssikring, valser og trykfødder i forhold til skærecirklen på høvlemaskinerne.

Deltageren kan udskifte, rengøre og montere klinger på forskellige maskintyper såsom rund- og båndsave og kan vælge klinge med den rigtige tandform til bearbejdning af massive træemner, finerede plader og melaminbelagte emner.

Deltagerne kan vælge zerspaner/spånknuser og anvende de specielle monteringssystemer der knytter sig til denne klingetype på gennemløbsmaskiner.

Deltageren kan montere ridseklinger og justere dem i forhold til den pågældende bearbejdning.
Deltageren kan anvende rensevæsker og olier efter producentens anvisninger og gældende miljølovgivning.

Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!